Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μαζί με τις ευχές μου...

Αγαπημένοι μου φίλοι γειά σας και Χρόνια Πολλά
Δεν κρατιόμουνα. Ήθελα να σας δείξω μερικές ακόμα λαμπαδίτσες που έφτιαξα και με χαρά τις δέχθηκαν οι παραλήπτες τους.
Παράλληλα θα ήθελα, για μία ακόμα φορά, να ευχαριστήσω τους φίλους μου που τόσο πολύ στήριξαν την προσπάθειά μου. Ούτε κι εγώ δεν το περίμενα ότι έχω τόσους φίλους γύρω μου, που με τόση αγάπη αγκάλιασαν τις δημιουργίες μου. Παιδιά σας ευχαριστώ και είμαι πραγματικά πολύ τυχερή που σας έχω.
Καλή Ανάσταση σε όλους από την τρελή τη φίλη σας.
Φιλάκια πολλά

 
 
 
 
 
 

 


 

 

 
 
 


Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Καλή Ανάσταση σε όλους

Αγαπημένοι φίλοι γειά σας
Χρόνια Πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους.
Σήμερα είναι μία "δύσκολη" μέρα. Κάθε Μεγάλη Παρασκευή είναι δύσκολη. Η απώλεια των δικών μας ανθρώπων γιγαντώνεται και η έλλειψή τους γίνεται μεγαλύτερη στο άκουσμα των καμπάνων.
Η θλίψη χαρακτηρίζει τη μέρα και χαράζεται βαθιά στην ψυχή μας ενώ η προσμονή για Ανάσταση και λύτρωση είναι το μόνο που την αγαλλιάζει.
Πολλά πολλά φιλάκια από μία ιδιαίτερα φορτισμένη ψυχή.
Καλή Ανάσταση σε όλους. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα κι αν η Ανάσταση αργεί... έρχεται πάντα.
Μπαμπά μου σε αγαπώ με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου.
Άννα

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Το bazaar τελείωσε... η γλύκα που άφησε μένει ακόμα έντονη...

Καλοί μου blogoφίλοι καλησπέρα και χρόνια πολλά
Ελπίζω να μου είσαστε καλά, γεμάτοι χαρά και αισιοδοξία.
Εγώ έχω πολλά νέα να σας πω. Το κυριότερο και πιο ενδιαφέρον είναι ότι στις 29 και 30 Μαρτίου έγινε το bazaar λαμπάδας που σας είχα πει στο Cine Παράδεισος στον Κορυδαλλό.
Περάσαμε τέλεια από την πρώτη στιγμή και γι' αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά του Cine που με βοήθησαν τόσο πολύ. Πραγματικά η βοήθειά τους ήταν τρομερά σημαντική. Γιώργο, Μαριάννα, Αφροδίτη, Ιωάννα και κυρία Λίτσα σας ευχαριστώ πραγματικά για όλα μέσα από την καρδιά μου.
Το 2ήμερο πέρασε γρήγορα και μας άφησε μια γλυκειά ανάμνηση και μια έντονη χαρά. Είδαμε φίλους και γνωστούς που ήρθαν να θαυμάσουν τις κατασκευές μας αλλά και άγνωστους που μας εμπιστεύτηκαν και γίναμε και μ' αυτούς φίλοι (Πόπη για σένα το λέω).
Η χαρά μας ακόμα και τώρα που έχουν περάσει 2 εβδομάδες είναι ακόμα τόσο μεγάλη που νομίζουμε ότι ξαναζούμε την κάθε στιγμή από το παρεϊστικο bazaar μας.
Η αλήθεια είναι ότι φέτος ήταν κάπως διαφορετικά. Οι φίλοι μας έρχονταν και κάθονταν να μας κάνουν παρέα, βοηθούσαν, γελούσαν και χαίρονταν με τη χαρά μας. Με την ευκαιρία θα ήθελα να πω σε όλους τους φίλους μου πόσο τυχερή είμαι που τους έχω. Φίλους που με στηρίζουν και με ενθαρρύνουν σε κάθε "τρελλή" μου απόφαση, που βρίσκονται κοντά μου στη χαρά (για να χαρούν μαζί μου) αλλά και στην αποτυχία μου (για να με παρηγορήσουν).
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ.
Η Κατερίνα, ο Θάνος, η Κωνσταντίνα, η Μαιρούλα και η Λιάνα "ζώστηκαν" και βοήθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος, από το στήσιμο μέχρι το μάζεμα. Παιδιά ότι και να σας πω είναι λίγο... Φιλάκια πολλά καρδούλες μου!
Λοιπόν νομίζω ότι είναι ώρα να σας δείξω φωτογραφιούλες από το bazaar και να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας. Οι λαμπαδίτσες και φέτος ήταν φτιαγμένες από καλό ελληνικό κερί, αρωματικό και στολισμένες με πλεκτά, λινάτσα, υγρό γυαλί και ότι άλλα υλικά μου έρχονταν στο "τσερβέλο". Μα πάνω απ' όλα ήταν φτιαγμένες με πολύ αγάπη και κέφι.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πέρα από λαμπαδίτσες, φέτος είχαμε και πλεκτά πορτοφολάκια και κοσμηματάκια, στέκες, δαχτυλιδάκια, καρφιτσούλες που θα σας τα δείξω αναλυτικότερα σε επόμενη ανάρτηση.
Πώς σας φαίνονται;
Πολλά πολλά φιλάκια
Άννα