Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Σκουλαρικάκια με... κρυσταλλάκια για... ζωηρά κοριτσάκια

Καλησπέρα. Καλή εβδομάδα σε όλους μας και Χρόνια Πολλά στους Κώστηδες, Ντίνες, Ελένες (αν και καθυστερημένα). Μεγάλη γιορτή και πολλοί οι εορταζόμενοι. Να ειναι καλά και να τους χαιρόμαστε όλους.
Το Σάββατο έφτιαξα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια για να τα ταιριάξω με τα ρούχα που θα φορούσα στις γιορτές και επειδή μου άρεσαν πολύ έφτιαξα κι ένα δευτερο ζευγάρι για τη φίλη μου τη Βιβή. Βιβούλα, περιμένω να σε δω να τα φοράς. Είναι κρίκοι με διάφανα, κόκκινα ή μπλε κρυσταλλάκια και ένα φιλαράκι στη μέση.

 Ελπίζω να σας αρέσουν.
Φιλάκια πολλά.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ζακετούλα για τη συνυφαδούλα μου

Καλησπερούδια
Ελπίζω να μου είσαστε όλοι καλά. Εμείς λίγο βηχαλάκι το έχουμε. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
Σήμερα θα σας δείξω το ζιλεδάκι που έφτιαξα για τη συνυφαδούλα μου τη Γιωργία, που αν και το έχω τελειώσει καιρό σήμερα αξιώθηκα να το συναρμολογήσω. Μου άρεσε πάρα πολύ το νήμα γιατί είχε επάνω πολλά χαντράκια και λουλουδάκια. Ελπίζω να τη βολευτεί και να της αρέσει.
Η ζακετούλα αρχικά ήταν έτσι, καθώς πλέκεται σε "ευθεία", σαν κουβέρτα:
 Στη συνέχεια ενώνω τις ραφές και βγαίνει αυτό. Έβαλα κι ένα ξύλινο κουμπάκι για να κλείνει:
Φιλάκια πολλά σε όλους και όλες

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Έκανα τις φωτογραφίες κέντημα...

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα
Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει και εμείς γεμάτοι δύναμη και αισιοδοξία είμαστε έτοιμοι να την ακολουθήσουμε.
Το Σαββατοκύριακο ο καιρός ήταν τέλειος κι έτσι δε μείναμε μέσα στιγμή. Όλο βόλτες και εκδρομούλες. Παρόλα αυτά ξέκλεψα και λίγο χρόνο και έκανα κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Μετέτρεψα μία φωτογραφία του γιου μου σε μορφή για κέντημα σταυροβελονιά. Πήρα δηλαδή τη φωτογραφία και την έκανα σχέδιο για σταυροβελονιά. Πήγα πήρα και ύφασμα και κλωστές και σήμερα ξεκινάω. Από εκείνη την ημέρα δε, δεν σταμάτησα να φτιάχνω φωτογραφίες-σχέδια για σταυροβελονιά.  Πάρτε μία ιδέα. Πως σας φαίνονται;;;



Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Το μαγικό βουνό...

Καλησπέρα.
Τι μου κάνετε; Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα καταπληκτικό τραγούδι που είχα καιρό να το ακούσω και μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ, τόσο η μουσική όσο και οι στίχοι. Είναι το μαγικό βουνό με το Λιδάκι και το Φραγκούλη.
Ελπίζω να σας αρέσει και εσάς.
 Φιλάκια πολλά