Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

...κι άλλα σανδαλάκια...

Καλησπέρα, τι μου κάνετε; Εμείς είμαστε υπέρ του δέοντος καλά. Τα σχολεία τελείωσαν, πήραμε και τα αναμνηστικά μας, "αποφοίτησε" δηλαδή ο μικρός από το Νηπιαγωγείο, και είμαστε όλοι χαρούμενοι.
Το τριήμερο που πέρασε ήταν πολύ αποδοτικό. Αρχικά πήγαμε Σαλαμίνα όπου χαλάρωσα, διάβασα και πέρα από το πλέξιμο και το κέντημα, έφτιαξα και σανδαλάκια, με πράσινα λαχανί λουλουδάκια (έχω φαει ένα κόλλημα με αυτό το χρώμα φέτος). Ως προς τα παιδικά είναι με την αγαπημένη μου kitty. Η μικρούλα τρελλάθηκε γιατί πέρα από όλα είναι και ροζ... Εσάς πως σας φαίνονται; Πολλά πολλά φιλάκια.

 
 
 

9 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το καφέ αλλά το ροζάκι το παιδικό είναι τέλειο!!!!!!!!Μπορείς να μου φτιάξεις ένα 28 νούμερο για τη μικρή μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ιδιαίτερα τα σανδάλια σου!!!Μου αρέσει πολύ η ασυμμετρία που τους δίνεις βάζοντας απ' τη μια πλευρά στρασάκια.Αλλά μου κάνει εντύπωση κι η ποιότητα του δέρματος, δείχνει εξαιρετική. Όσο για τα παιδικά σανδάλια, εδώ έχω ενθουσιαστεί εγώ, οπότε φαντάζομαι η μικρούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Άννα. Είναι πάρα πολύ όμορφα και τα δύο. Μου αρέσει πάρα πολύ και η λαχανί υπέροχο και το στόλισμα και το σοκολά χρώμα της, αλλά νομίζω ότι η ροζ θα κλέψει την καρδιά όλων των bloggers, πόσο μάλλον της μικρής. Είναι γλύκα. Μπράβο. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τα δυο ζευγάρια είναι εξαιρετικά, αλλά τα παιδικά δεν παίζονται. Είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
    Καλοφόρετα να είναι, να τα χαρείτε όλο το καλοκαίρι!
    Καλό υπόλοιπο εβδομάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σανδαλάκια... σκανδαλάκια.

    Θαυμάσια.

    να λοιπόν που σας συναντώ και εδώ.

    Ελένη Λιντζαροπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όμορφα τα σανδαλάκια σου...Κι επειδή είναι πιο παιχνιδιάρικο θα προτιμήσω το ροζ...Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψηφίζω το τελευταίο που είναι το πιο παιχνιδιάρικο!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ δημιουργικό σαββατοκύριακο! Όλα πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή