Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Εγώ το χαβά μου...

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα
Επιστρέψαμε κι εμείς. Τέλος οι διακοπές για φέτος. Βέβαια τα Σαββατοκύριακα θα το σκάμε αλλά... τη Δευτέρα θα είμαστε πάλι στις επάλξεις...
Η αλήθεια είναι ότι φέτος μετά από πάρα πολλά χρόνια (από το 1997 συγκεκριμένα) κατάφερα να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω. Γέμισα λοιπόν τις μπαταρίες μου και επιστρέφω δριμύτερη. Βέβαια μη νομίζετε... μετά από μερικές μέρες στην Αθήνα ήθελα να φύγω πάλι (με ανοιχτό εισιτήριο επιστροφής!!!). Διότι προσγειώθηκα στα βαθιά, στην πεζή καθημερινότητα (μαγείρεμα, σίδερο, καθάρισμα για να συνεφέρω όλο το μπάχαλο που επικρατούσε στο σπίτι). Τέλος πάντων. Όλα καλά.
Λοιπόν, στις διακοπούλες μου έφτιαξα μερικά πραγματάκια αλλά κυρίως σανδαλάκια (έχετε καταλάβει το κόλλημα που έπαθα φέτος). Ακόμα συνεχίζω να φτιάχνω (όχι βέβαια με τους τρελούς καλοκαιρινούς ρυθμούς) αλλά εγώ συνεχίζω. Μάλλον μετά τα σανδάλια θα πάω κατευθείαν στις μπότες. Τι να πω...
Τα σανδαλάκια αυτά τα έφτιαξα για τη φίλη μου τη Μαρία. Εδώ βέβαια τα φοράει η Αστερούλα (καθώς είχε κάνει κάνει το ανάλογο βάψιμο στο νύχι)
Αυτά είναι της Αστερούλας. Πορτοκαλί λουλουδάκια (το αγαπημένο της χρώμα) και κρυσταλλάκια σε ανάλογα χρώματα.
Τα σανδαλάκια αυτά θα μπορούσα να τα ονομάσω εσπεριδοειδή καθώς όπως βλεπετε έχουν πορτοκάλια και λεμόνια. Δεν ξέρω αλλά με ενθουσίασαν.

Τα σανδαλάκια αυτά είναι για τη φίλη μου τη Βούλα. Εϊναι με μαύρη δαντέλα και έχω φτιάξει λουλουδάκια με κρυσταλλάκια και πέρλες. Ομολογώ ότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό από όλα όσα έχω φτιάξει και πραγματικά τα "ζήλεψα" (με την καλή έννοια)
Νομίζω ότι πάλι σας ζάλισα. Σας εύχομαι καλή προσαρμογή στις φθινοπωρινές σας ασχολίες και καλές δημιουργίες σε όλους και σε όλες.
Πολλά φιλάκια
Άννα

23 σχόλια:

  1. Τι υπέροχα χρώματα είναι αυτά που βλέπω?!!! Τέλεια τα σανδάλια σου! Κι αυτό με την δαντέλα πολύ ιδιαίτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΣΑΝΤΑΛΙΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κάνεις και συνεχίζης με τα σανδάλια, αφου εχεις εμπνευση και φτιάχνεις τόσο ομορφα σανδαλάκια!!!Εξ αλλου , συνεχίζουμε να τα φοράμε ακόμα!!!
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Keep going! Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ομορφα τα σανδαλακια σου!καλως σε βρηκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά κάνεις και συνεχίζεις. Μια χαρά είναι ο καιρός ακόμα. Τα σανδαλάκια σου υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρα πολύ όμορφα τα σανδαλάκια σου,αυτά με τη δαντέλα εξαιρετικά!!!!καλώς σε βρήκα στο σπιτάκι σου και εύχομαι να τα λέμε, καλό βράδυ φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ. Χαίρομαι που αρχίζουμε και μαζευόμαστε και θα αρχίσουμε πάλι να σχολιάζουμε και να συζητάμε. Η αλήθεια είναι ότι μου λείψαν όλα αυτά το καλοκαίρι. Αλλά... καλοκαιράκι ήταν... τι να κάνουμε; Όσο για τα σανδάλια... ντρέπομαι αλλά έχω κι άλλα να δείξω. Με έχει πιάσει μονομανία (μήπως χρήζω ιατρικής παρακολούθησης;). Τι να κάνω Θεέ μου; Πολλά πολλά φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ομορφα τα σανδαλακια ομορφα και τα ποδαρακια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΟΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλώς σε βρήκα Άννα! Υπέροχο το σπιτάκι σου! Τα σανδάλια είναι φανταστικά...μου άρεσαν πολύ αυτά που έχουν πορτοκάλια και λεμόνια...είναι τέλεια! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άννα μου, τι όμορφα που είναι! Θαυμάζω την δουλειά σου! Χάρηκα που βρεθήκαμε! Θα τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αννα τι καταπληκτικά σχέδια...Μπράβο καταπληκτική η δουλειά σου....χαίρομαι που μας βρήκες και σε βρήκαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σου Άννα!
    Τι όμορφα σανδαλάκια που φτιάχνεις! Ήθελα να σου πω ποιο μου άρεσε πιο πολύ, αλλά είναι όλα τους τόσο όμορφα! Καλοφόρετα να είναι.
    Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!
    Καιιιι όσο για τα του σπιτιού, να σκέφτεσαι ότι τα έχουμε και τα βαριόμαστε (τουλάχιστον εγώ τα βαριέμαι) όλες χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άννα μου τα σανδαλάκια είναι super με αγαπημένα μου αυτά με τα πορτοκαλολέμονα!!!! αλλά και τα ποδαράκια της Αστερούλας sUPER είναι και το κόκκινο νύχι....!!!!!!ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαίρομαι που ανταμώσαμε!!!!!!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άννα μου φαίνεται πως χάθηκες...! Όταν εμφανιστείς έλα να παραλάβεις το βραβείο σου! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άννα τα σανδάλια σου είναι πολύ όμορφα. Διάβασα ττην ανάρτησή σου για τις φωτογραφίες που μετατρέπεις σε κέντημα σταυροβελονιάς και μου άρεσε πολύ. Θα προσπαθήσω να το κάνω κι εγώ με τις οδηγίες σου.
    Λιλή από lekkalili.blogspot (είμαι καινούρια και δεν κατάφερα να συνδεθώ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άννα μου γεια σου! Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου για την ταμπελίτσα! Ήρθα να σου απαντήσω σ' αυτό που με ρωτάς: το γύψο τον ρίχνουμε γιατί η ταμπελίτσα είναι από γύψο όχι από πηλό. Ο πηλός χρησιμεύει μόνο σαν καλούπι, τίποτε άλλο....τον βγάζουμε και τον πετάμε μετά τη χρήση....Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αννα, καλησπέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!! Η 'γειτονιά' σε ζητάει.. Που έχεις χαθεί????? Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή