Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

...Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

Καλημέρα, καλημέρα. Τι μου κάνετε;
Ξέρω, είμαι "γαϊδούρα". Πέρασαν κοντά δύο μήνες από την τελευταία μου ανάρτηση. Βέβαια πέρναγα από τα σπιτάκια σας και παρακολουθούσα τα δρώμενα αλλά... δεν προλάβαινα να κάνω ανάρτηση. Ναι το ξέρω είμαι ασυγχώρητη αλλά... ήταν δύσκολοι μήνες. Ο μικρούλης μου ξεκίνησε σχολείο (Α΄ Δημοτικού), πακέτο πήγαν και οι δραστηριότητες και πολλή δουλειά δική μου και διάβασμα. Μου έπεσαν όλα μαζί!!!
Πρώτα πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τις blogoφίλες μου Ροδούλα και artbutterfly για τα βραβειάκια που μου χάρισαν καθώς και την Ολυμπία που με κάλεσε σε ένα ωραίο παιχνίδι. Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τα δωράκια και τα βραβειάκια σας. Επιφυλάσσομαι όμως να παίξω στην επόμενη ανάρτησή μου, μόλις λίγο οργανωθώ.
Σήμερα θέλω να σας δείξω κάποια από τα πράγματα που έφτιαξα στους μήνες αυτούς για να σας δείξω ότι δεν καθόμουνα με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί οι δραστηριότηες του μικρού είναι η "χαρά" η δική μου καθώς έχω χρόνο για πλέξιμο, κέντημα κ.λπ. (όσο τον περιμένω).
Λοιπόν... Έφτιαξα ένα κασκολάκι με ένα πολύ παράξενο μαλλί που μιάζει με μακαρόνια "παπαρδέλες". Είχε πολλή πλάκα και έγινε χαμός. Άρεσε πάρα πολύ. Βέβαια η φωτογράφησή του ήταν το "γεφύρι της Άρτας". Εγώ έβγαζα απαίσιες φωτογραφίες. Δύο μαμάδες-φίλες από μία δραστηριότητα του γιού μου ανέλαβαν να μου το φωτογραφήσουν και πραγματικά οι φωτογραφίες ήταν πολύ καλές όμως τις είχα στο κινητό μου και λόγω μίας μετακόμισης που έκανα δεν έβρισκα το καλώδιο για να τις βάλω στον υπολογιστή. Οπότε το ξαναφωτογράφησα. Μόλις βρω το καλώδιο θα αντικαταστήσω τις φωτογραφίες. Λοιπό το κασκόλ είναι αυτό:

Επίσης έφτιαξα και κάτι καρφιτσούλες για τις "μικρές" μου φίλες, με δαντελίτσα και ξύλινο λουλουδάκι για τη βάση.
Επίσης, πλέκω ένα ζιλεδάκι, χωρίς μανίκια για τον άντρα μου και ένα ίδιο ακριβώς για το γιο μου, τα οποία θέλουν να τα φοράνε μαζί. Το μαλλί είναι σε αυτά τα χρώματα:
Θα σας δείξω κι άλλα πραγματάκια σε επόμενες αναρτήσεις μου που δεν θα αργήσουν. Τέρμα πια οι απουσίες. Θα είμαι καλή "μαθήτρια".
Φιλάκια πολλά
Άννα

18 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα όλα χρυσοχέρα μου, αλλά με το κασκόλ ξετρελάθηκα!!!Εχει και υπέροχα χρώματα!!!!Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κασκόλ πραγματικά είναι ιδιαίτερο!!!!!ΜΠΡΑΒΟ χρυσοχέρα μαμά ,άντε και δεν θέλουμε άλλες απουσίες....!
    Φιλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ!!!!!ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΒΕΒΑΙΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλή δύναμη σου εύχομαι και καλό ξεκίνημα στο Δημοτικό Σχολείο! Το κασκολάκι, τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΟΜΩΣ... ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ !!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαθήτρια Άννα,
    βασιζόμαστε στην διαβεβαίωση σου περί των απουσιών. Συνέχισε έτσι και θα πιάσεις το άριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς επέστρεψες!Όλα όμορφα αλλά το κασκολάκι ιδιαίτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άννα, μας έλειψες πολύ!!!!! Οι δημιουργίες πολύ καλές! Το κασκόλ από 'παπαρδέλες' με ξετρέλανε! Φιλάκια πολλά και ... να μη χάνεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς όρισες και καλοφόρετα τα έργα σου!! Καλή χρονιά επίσης και καλό κουράγιο. Η Α! είναι δύσκολη τάξη για τα πιτσιρίκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή επαναφορά λοιπόν...το κασκόλ τέλειο.Ωραία η ιδέα του ίδιου πουλόβερ για τα αγόρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλα πολύ όμορφα αλλά το κασκόλ με ξετρέλανε!!!Απλά υπέροχο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα σου Αννα....Σου γράφω απλά για μια καλημέρα και για να σου πω ότι τα ζεστά σου λόγια για την ανάρτηση μας με συγκίνησαν πολύ!!! Σε ευχαριστώ από καρδιάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντε Αννούλα ήρθες επιτέλους! Σε καταλαβαίνω για τις απουσίες πάντως.. ειδικά αφού στο σπίτι έχετε πρωτάκι!!!
    Πολύ όμορφα τα πλεκτά σου αλλά και η καρφιτσούλα! Αυτό το μαλλί(του κασκόλ) είναι πολύ ωραίο!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αννούλα μου πάραπολύ ωραία αυτά που μας έφτιαξες πάλι...το κασκολάκι ειδικά είναι τέλειο...μας έλειψες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου Άννα καλώς σε βρήκα!!!Πολύ όμορφα τα πλεκτά σου και οι καρφιτσούλες τέλειες!!!Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΑ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΛΟΓΟ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ.ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ.ΤΑ ΛΕΜΕ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΛΛΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΣΟΥ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή