Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ζιλεδάκι για τη δασκάλα μας

Καλημέρα και καλή σας εβδομάδα.
Με έπιασε η προκοπή δεν μπορώ να πω!!! Έφτιαξα λαμπάδες που θα σας τις δείξω προσεχώς και τελείωσα και κάποια πλεκτά που άλλα τα φωτογράφισα, άλλα τα έδωσα πριν προλάβω να τα φωτογραφίσω και άλλα "υποχρέωσα" τους αποδέκτες να μου τα φωτογραφίσουν.
Το σημερινό πλεκτό το έφτιαξα δώρο για το Πάσχα για τη δασκάλα του γιου μου στο Νηπιαγωγείο, την κ. Μαρία. Με την κ. Μαρία είμαστε πολύ τυχεροί. Είναι μία καταπληκτική δασκάλα και παιδαγωγός μα πάνω από όλα είναι ΤΕΛΕΙΟΣ άνθρωπος. Μαθαίνει στα παιδιά να αγαπούν τη γνώση και την αναζήτηση αυτής. Τα προβληματίζει χωρίς όμως να τα "βαραίνει". Τα έχει υπό έλεγχο χωρίς να τα μαλώνει, χωρίς τσιρίδες και φωνές αλλά πάντα με αγάπη, υπομονή και επιμονή. Τι να πω... Ότι και να πω γι' αυτή τη γυναίκα είναι λίγο.
Επειδή ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα το έδωσα πριν το Πάσχα για να το φορέσει αλλά πάνω στον ενθουσιασμό μου... ξέχασα να το φωτογραφίσω. Έτσι τις φωτογραφίες τις τράβηξε η δασκάλα μας (πληθυντικός ευγενείας).
Το έφτιαξα σε πράσινο χρώμα και το γύρω γύρω μοιάζει σαν γουνάκι. Μπροστά έβαλα και ένα κουμπί. Το είδα και φορεμένο και της πήγαινε πολύ. Χάρηκα βέβαια ιδιαίτερα.
Αυτά προς το παρόν. Μάλλον με έπιασε η λογοδιάροια...
Πολλά πολλά φιλάκια

Πίσω μέρος

Μπροστινό μέρος

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο βρε Αννα μου, δεν το είχα δει τελειωμένο και δεν μπορούσα να καταλάβω πως θα ήταν τόσο καλό!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή