Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Χάθηκα... αλλά υπήρχε λόγος...

Καλησπέρα. Τι μου κάνετε; Νομίζατε ότι σας ξέχασα; Όχι... ποτέ... Χάθηκα από τη γειτονιά μας γιατί μου είχε πέσει πολλή δουλειά. Λίγο τα επαγγελματικά... λίγο οι σπουδές... λίγο η οικογένεια... Δεν θες και πολύ. Εν τω μεταξύ έπεσαν και τα γεννέθλια του γιου μου την περασμένη Παρασκευή που σχεδόν όλα πέρασαν από τα χεράκια μου! Ε, τι να κάνω το καημένο. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν μια χαρά. Περάσαμε υπέροχα, τα παιδιά διασκέδασαν και οι μεγάλοι χαλάρωσαν. Για τα γεννέθλια όμως επιφυλάσσομαι να σας πω σε επόμενη ανάρτηση. Σήμερα θέλω να σας δείξω τα νέα σανδαλάκια που έφτιαξα και έφυγαν αμέσως. Πολλά μάλιστα τα φωτογράφισα την ώρα που τα έδινα (η Αντωνία καταλαβαίνει), άλλα τα φωτογράφισα και στο πόδι του "θύματος" (Βούλα για σένα μιλάω). Πάντως όλα τα κορίτσια έμειναν πολύ ευχαριστημένα και φάνηκε να τους αρέσουν.
Αρχίζω λοιπόν:
Τα σανδαλάκια αυτά με την kitty τα έφτιαξα για τη Μαρινή, φίλη του γιου μου, που της αρέσει η συγκεκριμένη γατούλα. Πέρα από τη γατούλα έχει ξύλινο λουλουδάκι και κρυσταλλάκια και φυσικά πολλά πολλά κορδελλάκια.
Τα σανδαλάκια αυτά είναι με φίλντισι και κρυσταλλάκια σε κοραλί-πορτοκαλί χρώμα.
Αυτά τα έφτιαξα για τη φίλη μου τη Βούλα που ήθελε να τα συνδυάσει με μία μουσταρδί-χακί τσάντα που αγόρασε. Μου "απαγόρευσε" να της βάλω κορδελίτσες (με στεναχώρησε!!! αλλά έβγαλα το άχτι μου στην παιδική). Η επιλογή της χακί πέτρας και του δερμάτινου λουλουδιού είναι αποκλειστικά δική της. Το αποτέλεσμα την ικανοποίησε ιδιαίτερα και για του λόγου το αληθές τις έβγαλα και φορεμένες!!!
Παιδιάααααααααααααα το συγκεκριμένο πόδι ανήκει στη Βούλα που είχε κάνει τέλειο πεντικιούρ και φυσικά δεν το άφησα να πάει χαμένο...
Τα σανδαλάκια αυτά τα έφτιαξα μία φίλη που μου ζήτησε θαλασσινά καλοκαιρινά χρώματα. Είναι και αυτά με φίλντισι και κρυσταλλάκια. Στη φωτογραφία δε φαίνεται αλλά το σανδάλι αυτό έχει τακουνάκι από φελό.
Αυτά προς το παρόν. Περιμένω με αγωνία τα σχολιά σας. Ελπίζω να σας αρέσουν κι εσάς.
Πολλά πολλά φιλάκια
Άννα

8 σχόλια:

  1. Δεν έχω λόγια! Το ένα καλύτερο απ'το άλλο.Ξεφεύγουν απ'τα συνηθισμένα!!!! Καλοφόρετα στα κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πανέμορφα!!!Τι τέλεια χρώματα...Kittyyyy!!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφα. Θα διαλέξω τα τυρκουάζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιο ζευγαρι να πρωτοθαυμασεις;;;;;;;;;
    μια ιδιαιτερη προτιμηση στο πρωτο γιατι ειμαι λατρης της hello kitty.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελεια τα πρωτα ροζ και για τα γενεθλεια θελω φωτο να δω τι εκανες παλι χρυσοχερα
    σε περιμενουμε πλεον πιο συχνα εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Χαίρομαι που σας αρέσουν. Τα σχόλιά σας και η άποψή σας μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω. Πολλά πολλά φιλάκια
    Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάλι καλά που πρόλαβες να τα φωτογραφίσεις για να μπορούμε τώρα εμείς να τα θαυμάζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή